Tennis

La lluita té el premi dels vuitens

Tennis. Paula Badosa sap reaccionar contra Kasatkina, guanya per 7-6 (6), 4-6 i 6-4 i supera la tercera eliminatòria de Wimbledon

Paula Badosa es va classificar de manera brillant per als vuitens de final de Wimbledon després d’un impressionant partit en què va guanyar per 7-6 (6), 4-6 i 6-4 la russa Daria Kasatkina en 2h51. L’empordanesa, 93a del rànquing WTA, va lluitar, va reaccionar i va remuntar davant la catorzena cap de sèrie del torneig.

La jugadora de Begur va començar el partit amb un 3-0 aprofitant les errades de la seva rival i es va mantenir al davant fins que va cedir el seu servei (5-4). Abans d’aquest joc el partit es va aturar més de deu minuts perquè un espectador va necessitar atenció mèdica. Paula Badosa va perdre dos jocs seguits, però en el tie-break es va adjudicar la primera mànega després d’un intensa lluita.

En el segon set l’empordanesa va trencar el servei de la seva rival en el primer joc, però va cedir el seu en el segon. La russa es va mantenir per davant fins que en el desè joc va fer un nou break i va igualar el partit. En el tercer i definitiu set Paula Badosa va mantenir el partit anivellat fins que va cedir el seu servei (2-4). La seva reacció va ser espectacular, va guanyar quatre jocs de manera consecutiva amb dos trencaments de servei a la seva rival i es va emportar una important victòria.

Alcaraz, el campió, pateix

El campió de Wimbledon, Carlos Alcaraz, va patir, va haver de remuntar i va necessitar cinc sets i 3h50 per classificar-se per als vuitens. El murcià, el tercer cap de sèrie, va derrotar el nord-americà Frances Tiafoe (29) per 5-7, 6-2, 4-6, 7-6 (2) i 6-2. Carlos Alcaraz no va mostrar un joc consistent en l’inici del partit, mentre que Frances Tiafoe va brillar sobre la pista i va fer una demostració dels seus millors cops. El nord-americà es va avançar un set a dos i en el quart va lluitar per donar la gran sorpresa i aconseguir la victòria. El número 1 mundial, Jannik Sinner, no va tenir cap problema per derrotar per 6-1, 6-4 i 6-2 el serbi Miomir Kecmanovic en 1h36.