Desperten a temps

Triomf de la selecció espanyola masculina, de menys a més en el partit que obria el torneig olímpic

Espanya 25 Eslovènia 22

ESPANYA:Pérez de Vargas, Maqueda (3), Alex Dujshebaev (2), Garciandia, Serdio, Casado (2), Gómez (7), Tarrafeta (1), Sánchez-Migallón, Daniel Dujshebaev (5), Odriozola, Fernández (4), Rodríguez (1) i Corrales (p.s.).ESLOVÈNIA:Ferlin, Blagotinsek (1), Henigman, Janc (2), Dolenec (1), Jovicic, Kodrin (4), Zarabec (2), Horzen (3), Bombac (5), Mackovsek (1), Novak (1), Vlah (2) i Lesjak (p.s.).PARCIALS:2-2, 3-4, 4-5, 6-6, 8-8, 8-11; 11-13, 13-14, 17-16, 19-16, 21-20 i 25-22.ÀRBITRES:Charlotte i Julie Bonaventura. Dos minuts a Rodríguez i a Maqueda (26’) i a Alex Dujshebaev (42’) i a Mackovsek (5’), Kordin (22’), Dolenec (37’), Bombac (39’) i Janc (42’)..

Victòria de la selecció espanyola masculina, amb Aleix Gómez, Ian Tarrafeta i Daniel Fernández; en el partit que obria el torneig olímpic d’handbol, ahir a les 9 h al South Paris Arena 6, malgrat el 0-4 encaixat els últims minuts de la primera meitat (8-11), amb els de Ribera estavellant-se amb el porter Klemen Ferlin, que arribaria a enllaçar tres aturades de tres jugadors diferents d’Espanya. Des dels Jocs de Barcelona que l’equip estatal, que té quatre medalles de bronze (1996, 2000, 2008 i 2021), no es quedava amb tan pocs gols en trenta minuts.

Aleix Gómez va ser l’autor de l’empat a 14 a porteria buida en una superioritat, amb el tercer dels seus cinc gols a la segona meitat, i un 3-0 (19-16) després del gol de Novak a porteria buida va donar la iniciativa a la selecció espanyola, que va afrontar els últims 3:53 amb la màxima de tres (23-20, Gómez de penal). El conjunt espanyol havia mantingut el rigor al darrere amb Pérez de Vargas sempre per sobre del 40% d’aturades –acabaria amb un 14/32 (44).

Fernández en un un contra un davant el porter eslovè després de recuperar una pilota a camp propi i travessar la pista va signar el 24-21 a 1:10 que enllestia el resultat que permet a Espanya, que té el seu segon partit demà a la tarda contra Suècia (16 h), començar amb bon peu.