Piragüisme

Un petit toc maleït

Piragüisme. Miquel Travé arriba a la final d’eslàlom C1 amb el segon millor temps, però una penalització el priva de les medalles i el deixa en el cinquè lloc

Un cinquè lloc en la primera participació en uns Jocs Olímpics podria tenir molt bon regust, però va tenir un punt amarg per a Miquel Travé. El palista de la Seu d’Urgell va quedar-se molt a prop de les medalles en l’eslàlom C1 de piragüisme, i només un petit toc en una porta –“un error estúpid”, ho qualificava ell mateix després–el va deixar sense. Amb un temps de 97.92, amb penalització de dos segons, va ser cinquè.

La final prometia per al palista format al Parc Olímpic del Segre, que hi arribava després d’haver fet el segon millor temps en les semifinals, només superat pel temps bestial del francès Nicolas Gestin, que va treure més de tres segons a la resta. L’urgellenc va arrencar bé la final, i tot apuntava que se n’anava directe cap al segon lloc –Gestin, l’últim de baixar, menjava a part (91.62)–, fins a l’error que li va costar dos segons de penalització. Travé, de 24 anys, va ser l’únic dels cinc primers penalitzat, amb un temps que, sense el càstig, li hauria donat la plata. El segon lloc va ser per al britànic Adam Burgess i el tercer, per a l’eslovac Matej Benus.El campió olímpic a Tòquio, Benjamin Savsek, ha quedat fora de la lluita per una penalització.

PROTAGONISTA

Ho he donat tot i he arriscat fins al final, però he comès un error estúpid. És dur quedar-se tan a prop de les medalles per penalització
Després de tants anys treballant pel somni, és dur, però lluitaré per arribar bé a Los Angeles
Miquel Travé
PALISTA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)