Natació

“Vull sentir-me competitiva”

Després de la seva estrena en els 100 m braça, la barcelonina de 35 anys Jessica Vall competeix aquest matí (11.07 h) en les eliminatòries de la seva prova preferida, els 200 m braça, amb el repte d’accedir a les seves terceres semifinals olímpiques

Jessica Vall (CN Sant Andreu) afronta aquest matí (11.07 h) les eliminatòries de 200 m braça amb el repte d’accedir a les seves terceres semifinals olímpiques consecutives, que es disputaran en la sessió vespertina (21.46 h).

“L’objectiu que tinc és el de sentir-me lluitadora, ambiciosa i confiada per aquests 200 m braça”, va assegurar diumenge després de la seva primera presa de contacte amb la competició i amb la piscina, en les eliminatòries de 100 m braça, en què sense haver-ho preparat específicament va ocupar el 27è lloc (1:08.78). “Ha estat una passada gaudir de la sessió matinal amb tota la instal·lació plena. Ha estat increïble i això em pot donar confiança amb vista als 200 m. És una passada competir aquí en La Défense”, va afegir.

Després dels Jocs de Tòquio pensava en la retirada, un pensament que ara no s’atreveix a verbalitzar clarament. “Crec que seran els meus últims Jocs Olímpics, però en els anteriors també ho vaig dir. Potser no soc gaire lleial amb això”, sentencia. Amb 35 anys, Vall és la nedadora de més edat dels 200 m braça i la segona més gran de tot el programa de natació, rere la xilena Kristel Köbrich, de 38. “Encara em segueixo posant nerviosa abans de competir. Això vol dir que m’importa sortir a nedar”, reconeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)