Natació

Una tradició familiar

Nissaga. Emma Carrasco disputa avui els 200 m estils en els Jocs de París, la mateixa prova en què el seu pare, Jordi Carrasco, va ocupar el tretzè lloc en els de Sydney 2000

Emma Carrasco disputarà aquest matí (11.17 h) la seva segona prova en els Jocs de París, els 200 m estils. La lleidatana de 18 anys afrontarà la mateixa prova que va nedar el seu pare, Jordi Carrasco, en els Jocs de Sydney 2000, i en què va ocupar la tretzena posició. La nedadora del CN Sant Andreu ja va disputar els 400 m estils i va acabar en el dotzè lloc amb 4:43.13. En els 200 m estils probablement tindrà més possibilitats d’arribar lluny, a conseqüència dels problemes que va tenir en el tram final de la preparació. Durant la primavera va tenir dues infeccions de ronyó i al maig, una pneumònia que va posar en risc la seva participació en l’obert de Palma, selectiu per als Jocs. Amb aquest contratemps, van apostar pels 200 m estils.

En aquesta jornada també competirà Mario Mollá (CN Terrassa) en els 100 m papallona (11 h). El barceloní afrontarà la seva única prova individual. Ja va fer el relleu 4x100 m lliure, en què va ser novè amb Espanya, i demà disputarà el 4x100 m estils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)