Natació

Quinzè lloc de Carrasco

La lleidatana de 18 anys del CN Sant Andreu és setena en la seva semifinal dels 200 m estils amb 2:12.25 i queda lluny de la final

Emma Carrasco va acabar en la quinzena posició en els 200 m estils amb una marca de 2:12.25. La lleidatana del CN Sant Andreu, de 18 anys, va ocupar la setena posició de la primera semifinal i no va poder accedir a la final. Emma Carrasco va passar setena pels 50 m després de la papallona, i va pujar fins la quarta posició en els 100 m, després de l’estil d’esquena. Va mantenir aquesta quarta plaça en els 150 m després de fer el seu millor estil, la braça. En els últims 50 m d’estil lliure la lleidatana va cedir posicions i va acabar amb un registre pitjor del que va fer en les eliminatòries del matí (2:11.54), i que la van fer passar a la semifinal amb el dotzè temps. La vuitena i última que va entrar a la final va fer 2:10.16, lluny de la seva marca personal de 2:11.11.

Mario Mollà va ser eliminat en els 100 m papallona amb 52.27 i va ocupar la 25a posició final. El barceloní del CN Terrassa va ser tercer en la segona sèrie i va quedar lluny de la seva marca personal (51.48).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)