Vela

Xammar i Brugman recuperen el segon lloc en la general

Els barcelonins mantenen una línia molt regular i, quan falten quatre regates i la Medal Race, se situen a 5 punts dels líders, Àustria

Jordi Xammar (RCN Barcelona) i Nora Brugman (Club de Vela Blanes) tornaven a ser segons en el 470 mixt, la posició en què acabaven la primera jornada. Els barcelonins van tancar la tercera jornada amb un sisè i un tercer lloc, que els permetia superar el Japó (14 i 12 ahir) i situar-se a només 5 punts dels austríacs Lara Vadlau i Lukas Maehr, que amb 17 són els nous líders.

La Medal Race és demà passat i el campió del món assegurava: “Els campionats es construeixen dia a dia, maó a maó. Estem contents perquè falta la meitat i hem de seguir concentrats en la nostra feina. Estem complint el nostre pla”, afirmava Brugmann, que destacava “la satisfacció amb la velocitat, la sortida, la tècnica i l’estratègia” de l’única embarcació que encara no ha descartat cap resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)