Més esport

Un rival molt conegut

Waterpolo. La selecció espanyola femenina juga la semifinal contra els Països Baixos, amb el premi de la final i assegurar-se una medalla

La selecció espanyola femenina juga aquest migdia (14.30 h) la semifinal contra els Països Baixos, un rival que coneixen molt i contra el qual s’han jugat coses importants. El conjunt estatal hi arriba després d’haver guanyat tots els partits que ha disputat, el darrer en els quarts contra el Canadà (18-8). El conjunt neerlandès va ser segon del seu grup i va perdre contra Austràlia per 15-14. En els quarts es va desfer d’Itàlia per 11-8. L’altra semifinal la disputaran Austràlia i els Estats Units.

La victòria contra els Països Baixos té el premi de disputar dissabte la final i assegurar-se una medalla olímpica, la plata o l’or. La selecció espanyola, però, ha ensopegat abans contra les neerlandeses, ja que van perdre la final de l’últim europeu (7-8) i en la final del mundial del 2023, en què van cedir en els penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)