Waterpolo

Una oportunitat d’or per fer història

Waterpolo. Espanya, amb onze catalanes, jugarà avui (15.35 h) la final contra Austràlia

Mai la selecció femenina de waterpolo ha aconseguit una medalla d’or olímpica. Ho ha tingut a tocar en dues ocasions (Londres 2012 i Tòquio 2021) i avui té una oportunitat d’or per pujar a dalt de tot del podi i aconseguir un títol que, a banda de ser històric, permetria també consagrar una generació llegendària.

Amb els Estats Units, la seva bèstia negra en les últimes cites, fora de combat, l’equip entrenat per Miki Oca espera que la tercera sigui la vençuda. El partit, a més a més, podria esdevenir el colofó ideal per a figures veteranes com Pili Peña, Maica García, Laura Ester, Bea Ortiz, Anni Espar i Judith Forca, que probablement estan ballant un dels últims balls amb el banyador d’Espanya.

Al davant hi haurà Austràlia, que s’ha plantat a la final derrotant les americanes i que té dues jugadores perilloses com són Abby Andrews i Alice Williams. Però si Espanya ha demostrat alguna cosa en aquests jocs, és que sap aprofitar les oportunitats.

LA PRÈVIA

Som on volíem, a la final, però ara toca seguir somiant. Donarem el millor de nosaltres
Maica García
Jugadora de waterpolo
Hem de repetir el que hem fet fins ara: centrar-nos en el partit, preparar-nos i descansar
Miki Oca
Seleccionador Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)