Futbol sala

El Barça fitxa per tres temporades al pivot brasiler Fits

El Barça ha anunciat avui el fitxatge del pivot esquerrà golejador brasiler Fits, un fitxatge de primer nivell que completa una plantilla que també s’ha reforçat amb les arribades de l’entrenador Tino Pérez i dels jugadors Eric Martel i Khalid. És de São Paulo, té 32 anys i ve de jugar les dues darreres temporades a l’Anderlecht i al Movistar Inter. Va aterrar a Europa el 2016 per jugar al Calcio, va despuntar al Benfica entre el 2018 i el 2022, i va fitxar mig any pel Manzanares el gener del 2022. Ja amb l’Anderlecht, el novembre del 2022 es va convertir el el botxí del Barça a la Ronda Elit de la Champions 2022/23 i va fitxar aquell mateix mercat d’hivern per l’Inter.

“Estic molt il·lusionat i molt content, des de que vaig començar a jugar al futbol sala que he sempre m’he fixat en el Barça i he treballat dur amb l’objectiu d’acabar jugant aquí”, explica Fits, que coneix a molts dels seus companys i veu “una plantilla molt forta i aspirant a tot”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)