Gimnàstica

esports

Caiguda mortal d’una gimnasta txeca mentre es feia un ‘selfie’ a Baviera

Natalie Stitxova va cedir mentre es fotografiava al castell de Neuschwanstein

La jove gimnasta internacional txeca Natalie Stitxova ha mort als 23 anys després de l’accident que va tenir el passat 15 d’agost quan va caure des d’uns 80 m mentre intentava fer-se foto en un dels paratges més espectaculars de Baviera, el castell de Neuschwanstein, conegut perquè va inspirar Disney en la coneguda pel·lícula La bella dorment. La notícia ha causat una gran commoció al seu país.

L’esportista, que també havia estat entrenadora de l’equip txec juvenil, va caure en el moment que buscava la millor posició per fer-se un autoretrat amb el mòbil amb el castell de fons. Va ser traslladada en helicòpter a un hospital alemany, on va estar diversos dies en coma fins que finalment se l’ha donat per morta.

Havia viatjat al país amb la seva parella i una colla d’amics. Segons mitjans britànics com The Sun i Daily Mail, la decisió de retirar el suport vital a la jove esportista la va prendre la seva pròpia família després de conèixer que els seus danys cerebrals eren irreversibles.

El seu club, el Sokol Pribram Sports, ha redactat una emotiva nota de condol que ha penjat a les xarxes socials: “Natàlia va repartir somriures al llarg de la seva curta vida i així la recordarem per sempre. Donem el nostre més sentit condol a la família i als seus amics més propers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)