Ciclisme

Esports

Mor la jove ciclista suïssa de 18 anys Muriel Furrer

Va morir a causa d’una caiguda mentre participava en les proves júniors del Campionat de Zúric

El ciclisme suís està de dol després que la Unió Ciclista Internacional (UCI) hagi informat avui que Muriel Furrer, de 18 anys, finalment ha mort a causa de l’accident que va patir ahir, dijous, mentre participava en la prova júnior femenina del Campionat de Zúric. La caiguda enmig d’una zona boscosa del recorregut li va provocar un traumatisme cranioencefàlic greu, que la va dur d’urgència a l’hospital de la ciutat. El traçat de la cursa havia quedat ben moll a causa de la intensa pluja que havia caigut. L’UCI ha anunciat que durà a terme una investigació per treure l’entrellat de l’accident. Per altra banda, també han informat que el Campionat continuarà tal com estava previst, d’acord amb el desig dels familiars de Furrer.

Furrer havia estat subcampiona júnior de Suïssa, tant en la modalitat de contrarellotge com en la de ruta. Compaginava el ciclisme de carretera amb el de muntanya, i aquest mateix any havia aconseguit una medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Ciclisme de Muntanya en la prova per relleus. El passat dimarts, va competir en la contrarellotge classificant-se en la 44a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)