Handbol

‘Déjà-vu’ al Caire

Handbol. El Barça reacciona en la segona part i anivella el duel contra el Veszprém, però torna a caure en la pròrroga en les semifinals del mundial de clubs

Barça 34 Veszprém 39

BARÇA:Gonzalo; Carlsbogard (2), Mem (9), Ariño (2), Aleix (10, 2 p.), Richardson (1 p.), Frade (3) –set inicial–; Nielsen (p.s.), Janc (2), N’Guessan (2), Petrus, Ortega, Cikusa (3) i Rodríguez.VESZPRÉM:Corrales; Descat (9, 4 p.), Ligetvári, Remili (9), Elderaa (7), Vailupau (2), Fàbregas (5) –set inicial–; Jensen (p.s.), Sandell (1), Cindric (5), Pechmalbec, Casado i Kosorotov (1).PARCIALS:3-5, 5-8, 7-10, 9-11, 10-12, 13-15; 16-18, 19-21, 22-24, 25-26, 27-27 i 29-29. Pròrroga: 30-33 i 34-39.ÀRBITRES:Nachevski i Nikolov. Van mostrar vermella directa a Rodríguez (41’). Exclusions: Frade (34’), per part del Barça; i Remili (11’), Descat (18’) i Ligetvári (25’), per part del Veszprém.INCIDÈNCIES:semifinal del mundial de clubs disputada al New Capital Sports Hall del Caire.

El mundial de clubs, antiga Super Globe, se li continua resistint, al Barça de Carlos Ortega. Després de dues finals perdudes contra el Magdeburg i la derrota de l’any passat en la pròrroga de la semifinal contra el Füchse de Berlín, la història es va repetir. Tot i que l’escenari ha canviat –s’ha passat de Dammam al Caire– i el guió del partit va ser ben diferent, el conjunt blaugrana va acabar cedint en el temps addicional contra el Veszprém de Xavi Pascual. L’equip català va anar a remolc del rival durant gairebé tot el duel i va haver de fer un esforç suprem per anivellar el resultat en el tram final. Amb tot, amb empat a 29, Rodrigo Corrales va aturar un penal a Aleix Gómez quan només quedaven 13 segons que pràcticament hauria sentenciat el duel sense necessitat de passar per la pròrroga. En el temps addicional, l’equip hongarès es va mostrar molt més fresc i clarivident i es va imposar amb autoritat, amb un parcial de 5-10. El Barça lluitarà demà (16 h) per la tercera plaça contra l’Al-Ahly egipci, que va vendre molt cara la seva derrota contra el Magdeburg (28-24), el vencedor de les tres últimes edicions.

El Veszprém va arrencar el partit amb una marxa més. El conjunt hongarès aprofitava les intervencions de mèrit de Corrales o les pèrdues blaugrana per sortir en transició i marcar el ritme de joc en el primer tram de partit (5-8). L’entrada d’Emil Nielsen a la porteria va donar més consistència a la defensa del Barça (10-11), però en l’intercanvi de cops els de Pascual van arribar al descans amb avantatge (13-15).

Després de la represa es va repetir el guió. El Veszprém va començar millor i va obtenir un màxim avantatge de 4 gols (13-17). Dika Mem va sortir al rescat i les diferències es mantenien entre un i dos gols a favor del conjunt hongarès. El Barça, tot i perdre Javi Rodríguez amb vermella directa (41’), persistia. Una recuperació de Blaz Janc rubricada en contraatac va restablir l’equilibri (25-25) i Aitor Ariño va capgirar el resultat (27-26). Les aturades de Nielsen i l’efectivitat d’Aleix i Mem van obrir un petit avantatge (29-27), però el Veszprém va replicar immediatament (29-29). Dues aturades de Corrales (17 per un 35% d’encert) van resultar providencials per donar vida a un Veszprém que en el tems suplementari ja no va perdonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)