Triatló

Mor una participant a l’Ironman Calella-Barcelona

Dol a la sisena edició del triatló Ironman Barcelona, que es disputava aquest diumenge a Calella per desè any amb 3.000 participants de 91 països, per la mort d’una triatleta de 41 anys en el sector de natació, que consta de 3.800 metres. La dona d’origen rus era trobada surant a l’aigua i malgrat ser assistida a la sorra de la platja pels efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, acabava perdent la vida per causes que s’investiguen.

Marta Sánchez (Vic, 1995), subcampiona d’Europa de mitja distància aquest 2024, era la guanyadora en dones amb un temps de 08h31:32. La sueca Sara Svensk a quasi 5 minuts de la catalana i l’alemanya Henrike Güber amb 8h44:52 completaven el podi. L’alemany Jan Stratmann era el vencedor absolut i deixava el rècord de la prova en 7h28:25. El també germànic Wilhelm Hirsch era segon a menys de dos minuts i el francès Dylan Magnien tercer a 4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)