Tennis

S’esvaeixen les finals WTA

Tennis. Badosa remunta un set a Shnaider i passa a vuitens a Ningbo però queda sense possibilitats d’estar entre les vuit finalistes de Riad

Victòria treballada, la de Paula Badosa ahir contra la russa Diana Shnaider. La catalana va haver de suar de valent remuntant un primer set en contra per endur-se el partit (4-6, 6-3 i 6-3) i classificar-se per als vuitens de l’Open de Ningbo (Xina). L’empordanesa, que no va disputar el Masters 1000 de Wuhan per una gastroenteritis, volia esgotar les seves possibilitats per intentar segellar un bitllet per disputar les finals de la Women’s Tennis Association (WTA, per les seves sigles en anglès) a Riad (del 2 al 9 de novembre).

Tot i arribar a vuitens, en què jugarà contra Xiyu Wang, la tasca de classificar-se entre les vuit primeres del rànquing no serà possible. Les possibilitats matemàtiques de Badosa es van truncar en retirar-se de Wuhan i veure com les seves rivals directes no fallaven. Les vuit jugadores que aniran a Riad són, per ara, definitives.

Les vuit aspirants

La retirada d’Emma Navarro del torneig de Ningbo va deixar tancada la participació de les vuit aspirants que lluitaran per les WTA Finals: Aryna Sabalenka, Iga Swiatek, Coco Gauff, Jasmine Paolini, Elena Rybakina, Jessica Pegula i Qinwen Zheng es jugaràn la corona a Riad. Barbora Krejcikova completa la llista després d’haver guanyat Wimbledon i estar dins el top 20 del rànquing. Navarro quedaria com a primera suplent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)