Handbol

Doble cita clau contra el Bjerringbro-Silkeborg

Handbol. El partit d’avui al Palau i el de dimarts vinent a Dinamarca marcaran el futur del Fraikin BM Granollers en la lliga europea

El Fraikin Granollers afronta en una setmana una doble cita clau contra el Bjerringbro-Silkeborg, avui a casa (18.45 h per Esport 3) i dimarts vinent en terres daneses, que marcarà les seves possibilitats d’accedir a la fase principal de la lliga europea. Empatats a dos punts i amb el Montpeller com a gran favorit de grup, tot sembla indicar que l’equip català i l’escandinau es jugaran la segona plaça per continuar vius en la competició. El tècnic, Antonio Rama, remarca: “Hem de tenir aquest esperit combatiu que hem demostrat en els darrers partits europeus. Son dos partits molt seguits contra el Silkeborg, així que serà pràcticament com una eliminatòria. Si som capaços d’aconseguir el màxim possible de punts d’aquests partits podem somiar la classificació.” En les files del Silkeborg competeixen jugadors de llarga trajectòria com Rasmus Lauge Schmidt, Morten Olsen i Nikolaj Laeso Christensen, amb títols olímpics i mundials al seu palmarès. En tot cas, la clara derrota que van encaixar contra el Montpeller (40-26) fa concebre esperances en les files de l’equip granollerí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)