Tennis

esports

Ha mort Leandro Campabadal, llegenda veterana del tenis tarragoní

Era el soci número u del Club de Tenis Tarragona, i un dels seus millors ambaixadors per haver aconseguit diversos títols estatals de veterans als últims anys

Una de les figures més emblemàtiques del tenis tarragoní, Leandro Campabadal i Caravaca, ha mort a l’edat de 94 anys, segons ha informat el Club Tenis Tarragona a través d’una nota de condol, la qual es reconeixia la seva trajectòria i la passió que va mostrar per aquest esport: “El seu record perdurarà sempre en la memòria de tots els socis, jugadors i amants del tenis que van tenir el privilegi de gaudir de la seva companyia i exemple de superació”. Recentment, havia estat homenatjat per la Reial Federació Espanyola de Tennis en el campionat d’Espanya celebrat el maig passat al Club de Tenis de Llafranc, on Campabadal va participar en la categoria de +90, convertint-se, amb 94 anys, en la persona més veterana en participar d’un torneig estatal.

En una entrevista al Diari de Tarragona revelava que jugava al tenis des dels 10 anys, que n’era un autèntic enamorat i que es mirava tots els partits que feien per televisió. Però no va ser fins a certa edat que va poder començar a fer realitat alguns dels seus somnis, com el de disputar i guanyar tornejos oficials. Va ser campió d’Espanya el 2015 en la categoria de +85, i temps enrere també va ser quatre vegades subcampió estatal en categories de +75, +80 i +85. L’any 2011 va competir en la categoria de +80 del Mundial de Tenis, amb la selecció espanyola, i va assolir el tercer lloc del rànquing espanyol.

Raqueta a banda, també era un gran aficionat al futbol, i sobretot del club del seu cor, el Gimnàstic de Tarragona, el qual actualment era el soci número dos de l’entitat.

La cerimònia de comiat serà dissabte, a l’Ermita del Llorito de Tarragona, a les 11 del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)