El Barça imposa el ritme contra la seva bèstia negra

Handbol. L’equip blaugrana domina de principi a fi el Magdeburg en un partit molt complet i continua intractable al capdavant de la Champions

Barça 32 Magdeburg 26

BARÇA:Nielsen; Carlsbogard, Mem (4), Wanne (1), Aleix (8, 2 p.), Petrus, Frade (1) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Ariño (5), Janc (1), N’Guessan (2), Makuc (2), Palomino, Richardson (3 p.), Cikusa (4) i Rodríguez (1).SC MAGDEBURG:Hernández; Persson (4), Musche (4), Kristjansson (3), Magnusson (1), Weber (3), Saugstrup –set inicial–; Portner (p.s.), Zehnder (6, 4 p.), Zechel, Serradilla, Lagergren (4), Mertens, O’Sullivan, Damgaard (1) i Bergendahl.PARCIALS:3-2, 5-2, 8-5, 9-8, 12-10, 16-11; 18-13, 21-15, 25-19, 27-22, 30-24 i 32-26.ÀRBITRES:K. Gasmi i R. Gasmi. Exclusions: N’Guessan (15’), Petrus (26’ i 43’) i Frade (35’), per part del Barça; i Saugstrup (17’), Lagergren (26’), Magnusson (29’) i Bergendahl (40’), per part del Magdeburg.PÚBLIC:2.552 aficionats al Palau Blaugrana, que van celebrar de valent la victòria amb plena comunió amb l’equip al final del partit.

El Barça va superar amb autoritat la seva antiga bèstia negra, el Magdeburg, i després de sis jornades continua intocable al capdavant del grup B de la Champions. Amb una actuació totalment coral i un joc molt complet en totes les facetes, l’equip blaugrana va portar la iniciativa des de bon començament i ja va arribar al descans manant per 16-11. El Magdeburg, curt d’efectius per les lesions, no va tenir en la segona part ni arguments ni capacitat per capgirar la dinàmica.

Les aturades d’Emil Nielsen i els gols d’Aleix Gómez i Petar Cikusa en transició van marcar els primers minuts de domini blaugrana (6-2). Bennet Wieger va demanar temps mort per aturar aquesta dinàmica. L’entrada d’Albin Lagergren va donar aire al Magdeburg, que va veure porteria amb més claredat i va poder escurçar diferències fins al 9-8. Les aturades de Nielsen i les canonades de Dika Mem van donar una altra embranzida als blaugrana (12-8), que amb les rotacions van arribar amb més energia al tram final per signar un parcial de 16-11 al descans.

Amb Domen Makuc com a director d’orquestra, el Barça va saber gestionar la seva renda durant tota la segona part, amb diferències que van oscil·lar entre els 5 i els 7 gols. La primera línia blaugrana va connectar a la perfecció amb els extrems i Aleix Gómez i Aitor Ariño van ser els màxim golejadors, amb 8 i 5 dianes respectivament.