Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

El SPiSP comença bé però perd a la pista de l'Unicaja (3-1)

Els cooperativistes van dominar l'inici del partit guanyant el primer set i lluitant fins al final pel segon

L'Unicaja, però, va reaccionar i va guanyar amb comoditat el tercer i el quart sets

Alberto Toribio
ENTRENADOR DEL SPiSP
«El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. Durant el primer set i bona
part del segon hem jugat molt bé, al límit de les nostres possibilitats i sent superiors a l'Unicaja.»
«El partit ha canviat a partir del 18-19 de la segona mànega. A partir d'aquí, hem tingut problemes en atac i amb els problemes al bessó d'Aleksandr Stevovski hem acabat de marxar del partit.»

El Sant Pere i Sant Pau va encaixar una lògica derrota en el seu desplaçament a la pista de l'Unicaja Almeria, un dels favorits al títol. Tot i que l'equip tarragoní va arribar amb confiança després d'haver guanyat a casa la setmana passada, sabien que guanyar l'Almeria seria molt difícil. Fins aleshores, l'equip andalús només tenia una derrota i a la temporada passada no va perdre cap a partit a casa durant la fase regular.

Tot i que no ho van tenir gens fàcil, el Sant Pere i Sant Pau no es va espantar en els primers minuts i va començar dominant el partit. Els homes de Manel Toribio anaven guanyant en els tres parcials del primer set. Tot i que no van tenir avantatges de gaire punts, l'equip tarragoní va anar guanyant en tot moment. La superioritat tarragonina es va mantenir fins al 21-25 final. Al segon parcial, l'Unicaja va controlar el partit durant la primera meitat del set. El SPiSP va reaccionar i va arribar guanyar (15-16) i semblava que podrien guanyar de dos sets. Els locals, però, van acabar reaccionant. De mica en mica van anar eixamplant la diferència fins que es van imposar (25-20).

La resistència tarragonina es va acabar al començament de la tercera mànega. Per tant, tot i la igualtat dels primers punts d'aquest set, l'equip local va anar obrint ràpidament una escletxa insalvable per al SPiSP, que no va saber reaccionar després d'haver perdut el segon set. Després d'arribar a perdre de 9 punts, 21-12, l'equip tarragoní només va poder evitar una diferència més grossa en un parcial que es va acabar amb 25-17. L'últim set va ser una passejada pels andalusos. Els tarragonins van ser superats de molt pels locals. L'Unicaja va eixamplar les diferències i va demostrar la seva superioritat. Els visitants no van poder repetir el bon joc de l'inici que els hauria permès obtenir un altre set i assegurar un punt que hauria estat molt important.

UNICAJA ALMERÍA
3
SANT PERE iSANT PAU
1
UNICAJA ALMERÍA:
Ferrera (21), Yoyo (13), Delgado (9), Salas (13), Pérez (4), Smith (19) –equip inicial– Sevillano, Freriks (5), Llenas (lliure), Chourio i Salvador 55/111en atac: 50%. 14 bloquejos: 6 de Salas, 3 de Smith, 3 de Pérez i 2 de Ferrera. 6 punts de servei i 13 serveis fallats. 76% de recepcions positives i 67% de perfectes.
SANT PERE i SANT PAU:
Altamarina (9), Aleksandr Stevovski (12), Imhoff (13), Salinas (5), Souza (21), Tey (5)–equip inicial–, Vlado Stevovski (19), Bescos (lliure), Bordas, Jiménez i Mora. 40/119 en atac: 34%. 8 bloquejos: 3 de Souza, 2 d'Aleksandr Stevovski, 1 d'Altamirano, 1 de Mora i 1 de Imhoff. 3 punts de servei i 14 serveis fallats. 76 % de recepcions positives i 61% de perfectes.
SETS:
21-25 (33'), amb parcials de 6-8, 13-16 i 15-21. 25-20 (27'), amb parcials de 8-3, 15-16 i 21-18. 25-17 (30') amb parcials de 8-5, 16-10 i 21-12. 25-14 (22'), amb parcials de 8-3, 16-8 i 21-12.