Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

TORNEIG DE REIS

El Polo, a un pas del títol

Amb el triomf contra el Columbia (2-0) en té prou avui (13.00 h) amb un empat per recuperar el trofeu

El RC Polo ho té tot a favor per recuperar el títol del seu torneig, que no guanya des del 2008. Dos anys de sequera que pot trencar avui en l'últim partit de la cita contra la selecció europea, precisament el seu rival pel títol. Els polistes en tenen prou amb un empat, mentre al rival només li val el triomf per alçar-se amb el torneig de Reis. Però pot ser campió gràcies a la notable victòria contra el Club de Campo madrileny, vigent campió, al qual va derrotar en un duel igualat (5-6). El Polo, mentrestant, va doblegar la Universitat de Columbia canadenca (2-0) i avui (13 hores) es juga el títol amb millor balanç de gols. Per això li val una hipotètica igualada. En l'altre duel del dia, el segon equip del Polo, el Pedralbes, va golejar el Kelburne escocès (5-1).

En categoria femenina, l'amfitrió, el Polo, es va refer de la derrota inaugural i ahir va derrotar el Leuven belga (5-1), que el deixa igualment lluny del títol. Itàlia, que va triomfar contra la selecció estatal sub-18 (0-7), se'l juga avui contra la Real Sociedad, a la qual només val la victòria. El combinat transalpí en té prou amb un empat.

En juvenils, el Polo es va endur el trofeu en golejar el Wellington (10-1) i imposar-se, per millor balanç de gols, al Barça i la selecció catalana sub-16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)