Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

LA COPA FEMENINA

El Polo elimina les amfitriones

Les barcelonines jugaran contra la Real Sociedad i el Terrassa no podrà aspirar al títol

L'Atlètic Terrassa s'enfrontarà al vigent campió, el Club de Campo, en l'altra semifinal

El CD Terrassa no va poder accedir a les semifinals de la copa de la Reina que s'estan disputant a les seves instal·lacions, ja que va caure per un ajustat 1-2 contra el Polo de Barcelona. Les locals, amb el públic a favor, buscaven una victòria per optar a un títol l'any del seu centenari i van complicar molt les coses a les barcelonines, que es van imposar amb un gol de Yana Vorushylo quan només faltaven cinc minuts pel final. Les vallesanes ja no van tenir temps d'igualar el resultat com havien fet en el minut 44, amb el gol de Marta Folch que empatava el de Paula Debach aconseguit en el primer temps. El CD Terrassa, d'aquesta manera, queda sense opcions en cap competició, ja que a la divisió d'honor és cuer amb 0 punts després de set jornades disputades i no podrà brindar cap títol a la seva afició l'any que la institució compleix 100 anys. Així mateix, el Polo disputarà la semifinal contra la Real Sociedad (14.00 h), en el que es preveu el partit estel·lar de la jornada, ja que tant barcelonines com donostiarres –separades per només tres punts– mantenen un bonic estira i arronsa en la lliga juntament amb el Club de Campo.

Les que mantenen les possibilitats de títol són les noies de l'Atlètic de Terrassa, que es van imposar al CH Alcalá per un còmode 2-0. El gol de Carlota Petchame en els darrers instants del primer temps i el de Berta Bonastre en la segona part van ser suficients per doblegar el conjunt madrileny.

Ara les grogues tenen la difícil tasca d'eliminar les màximes favorites al títol, les també madrilenyes del Club de Campo (12.00 h). Les vigent campiones no van tenir pietat de Las Palmas i van imposar-se per un contundent 5-0, amb doblets de Pilar Sánchez i Carla Rebecchi. El Club de Campo ha conquerit les tres últimes edicions de la copa de la Reina i ho té tot a favor per arribar a una altra final, ja que s'enfronta a l'Atlètic, l'únic conjunt que no forma part del grup 1 de divisió d'honor, tot i que aquestes disposaran del suport de l'afició catalana a les Pedritxes.

EL QUADRE

Quarts de final
C. de Campo - Las Palmas
5-0 Atlètic Terrassa - Alcalá
2-0 Egara - R. Sociedad
0-1 CD Terrassa - Polo
1-2
Semifinals. Avui
C. de Campo - Atlètic
12.00 h R.Sociedad - Polo
14.00 h
Final. Demà
Final de consolació
10.00 h Final de copa
12.00 h

L'Egara, eliminat per la mínima

L'Egara no va poder superar la Real Sociedad i, per tant, no hi haurà una semifinal totalment catalana. Les vallesanes van caure derrotades amb un solitari gol en la segona part del partit i no hi haurà derbi català en les semifinals. Finalment avui les donostiarres s'enfrontaran al Reial Club de Polo de Barcelona a la recerca de la final. El conjunt terrassenc torna a centrar-se en la competició estatal, en què amb 11 punts és quart a només tres punts de les líders. L'Egara s'enfrontarà el cap de setmana vinent al cuer del grup, el CD Terrassa, i tractarà de retallar diferències amb els tres equips que el precedeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)