Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA MASCULINA

El SPiSP no pot obrar el miracle

El SPiSP, sempre a remolc del Terol, queda fora de la lluita pel títol de manera inapel·lable

S'acomiada del curs 2010/2011 amb la permanència com a principal objectiu assolit

Alberto Toribio
TÈCNIC DEL SPiSP
«Els play-off se'ns han fet molt llargs, ja que vam gastar moltes energies per assolir la permanència»
«El nostre objectiu a l'eliminatòria era posar les coses difícils al CAI, però ells avui amb poc n'han tingut prou per guanyar-nos»
«Som el millor equip de la segona volta perquè hem capgirat la dinàmica de la primera de manera descarada; no vam abaixar els braços»

El Sant Pere i Sant Pau no va poder obrar el miracle a la pista del totpoderós CAI Terol, que va guanyar el partit i el pas a semifinals de primer moment. Els aragonesos van oferir un joc col·lectiu amb constants alternatives que va deixar els tarragonins sense ocasions per a la sorpresa. El conjunt d'Alberto Toribio va acusar el desgast de l'esforç fet per assolir la permanència –al llarg de la lloable segona volta– i no va poder estar al màxim nivell en els quarts de final per al títol, sobretot en l'enfrontament d'ahir, tal com reconeixia el tècnic cooperativista al final del matx.

La desfeta en els play-off, lògica des de tots els punts de vista, significa el comiat a la temporada 2010/2011 per al SPiSP. Un final prou dolç si es té en compte el punt de partida dels tarragonins, marcat pels problemes econòmics que han exigit el millor del tècnic i els jugadors per mantenir l'equip en la màxima categoria del voleibol estatal. Toribio ja va plantejar l'eliminatòria de quarts amb el Terol com una recompensa al treball fet durant la temporada. En aquest sentit i malgrat les dificultats, és remarcable que el SPiSP no va necessitar salvar-se en la darrera jornada, sinó que fins i tot va entrar en la lluita dels vuit millors com a setè classificat.

Amb referència estricta al segon partit de quarts, el CAI se'l va adjudicar amb més facilitat que el duel a Tarragona. El triomf s'explica pel seu joc col·lectiu i divers. El tècnic local no va dubtar a fer jugar tots els seus homes i la rotació no va perjudicar ni de bon tros el potencial del CAI. Cáceres amb 11 punts i Bernal, Batista i Oroz, amb 7 cadascú, van obrir escletxa. Els 12 bloquejos, 5 de Torres, i els 5 punts de servei van completar l'arsenal local.

CAI TEROL
3
SANT PERE I SANT PAU
0
CAI TEROL:
Hernán (1), Torres (12), Bernal (7), Batista (7), Cáceres (11) i Oroz (7) –equip inicial–; Efrón Martín (lliure). Machacón (3), Subiela (2), Lorenzo i Rojas (6). 37/78 en atac: 45 per cent. 12 bloquejos: 5 de Torres, 2 de Bernal, 2 de Batista, 1 de Machacón, 1 de Cáceres i 1 de Rojas. 5 punts de servei i 4 serveis fallats. 78 per cent de recepcions positives i 51 per cent de perfectes.
SANT PERE I SANT PAU:
Vlado Stevovski (1), Altamirano (4), Aleksandr Stevovski (6), Imhoff (10), Salinas (4) i Douglas (9) –equip inicial–; Iñaki Bescós (lliure). Bordas (1), Tey i Carles Mora. 30/90 en atac: 33 per cent. 5 bloquejos: 3 de Douglas i 2 d'Altamirano. Cap punt de servei i 10 serveis fallats. 66 per cent de recepcions positives i 49 per cent de perfectes.
SETS:
25-20 (24') amb parcials de 7-8, 16-13 i 21-17. 25-15 (23') amb parcials de 8-2, 16-10 i 21-11. 25-17 (25') amb parcials de 8-5, 16-12 i 21-14.
ÀRBITRES:
Robles i Revilla.

El Barça, l'únic català a semifinals

La jornada d'ahir va definir els emparellaments de semifinals per al títol de lliga. Els dos màxims favorits, Unicaja Almeria i CAI Terol, hi accedeixen amb l'expedient immaculat: passen les respectives eliminatòries sense cap set en contra. Els andalusos s'enfrontaran al Sòria, que va necessitar el tercer enfrontament per eliminar el Palma; i els aragonesos es jugaran el pas amb el Barça, que ha guanyat el Cajasol després de tres partits. El proper divendres, amb horari per confirmar, tindran lloc els enfrontaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)