Voleibol

Vuit catalans juguen el premundial

Voleibol. Quatre homes i quatre dones formen part de la convocatòria de les seleccions estatals que busquen aquesta setmana a París i a Lodz la classificació per al campionat del món

Vuit jugadors catalans, quatre homes i quatre dones, formen part de les convocatòries de la selecció espanyola que jugarà el premundial masculí i femení des de divendres fins diumenge en dues seus diferents. El combinat masculí s'enfrontarà amb França, Bèlgica i Bielorússia a París, en un torneig molt complicat en què només el primer accedirà al mundial que es jugarà a Polònia. La selecció amfitriona és la clara favorita de la fase. Els jugadors catalans convocats per Fernando Muñoz són Iban Pérez (Nantes), el referent de l'equip en atac; Dani Rocamora (Unicaja Almeria), i Marc Altayó i Josep Miquel Sugranyes (tots dos del CAI Terol).

L'equip masculí va jugar aquest cap de setmana un bilateral de preparació contra Portugal a Leganés. Dissabte va perdre per 1 a 3 (23-25, 25-18, 21-25 i 17-25) amb 19 punts de Pérez, que va ser el màxim anotador del partit. Altayó va ser titular i va aconseguir 7 punts. Ahir, Espanya va tornar a perdre també per 1 a 3 (16-25, 25-20, 23-25 i 20-25) amb 26 punts de Pérez, que va tornar a ser el màxim anotador del partit, i 7 punts més del central català Altayó.

Les noies, a Polònia

Amb el mateix format de competició, les noies que prepara Pascual Saurín juguen a Lodz (Polònia) a la recerca del bitllet (per a una sola plaça) en un grup molt potent en què s'enfrontaran amb Polònia, Bèlgica i Suïssa. Les catalanes convocades per a aquest premundial són Sílvia Araco (Haro Rioja), Maria Segura i Laura Carmona (les dues del CV Barça), i Mabel Caro (Vall d'Hebron). L'equip està concentrat al CAR de Sant Cugat. El campionat mundial es jugarà a Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)