Voleibol

El Bordils, a un pas de fer història

Voleibol. Accedeix a la final de la fase d'ascens i es jugarà avui un lloc a la primera estatal contra el València

La secció de voleibol del Bordils és a un pas de fer història en el voleibol gironí, ja que només és a una victòria d'aconseguir per primer cop l'ascens a una categoria estatal, la primera. L'equip jugarà la final de la fase d'ascens de Múrcia contra el CV València, després de superar ahir en les semifinals el Quartà valencià amb certa autoritat (3-0). Al matí, les noies de Txell González ja havien mostrat el seu excel·lent moment de forma amb una victòria contra el CV Sóller (3-1) que els va permetre classificar-se com a primeres de grup per a les semifinals de la tarda.

En el partit del matí contra l'equip mallorquí, els parcials van ser de 25-16, 22-25, 25-14 i 25-22. En la semifinal de la tarda, el primer set va ser determinant. Les gironines el van guanyar després d'una lluita ferotge (28-26) i això els va donar confiança per afrontar els dos sets següents, ja definitius (25-16 i 25-21). Tot i que els dos triomfs van semblar folgats, l'entrenadora de l'equip, Txell González, va precisar que no havia estat senzill tirar endavant els partits: “Aquests resultats poden fer creure que ha estat fàcil, però tots els sets han estat complicats; si no haguéssim jugat molt bé, no hauríem aconseguit arribar a la final.”

La final d'avui serà tot un desafiament per al jove equip de Bordils, tot i que divendres les gironines van batre les valencianes (3-1). Són dos equips, doncs, que ja es coneixen. “És un equip que podem guanyar, però ho hem de fer molt bé”, va reconèixer ahir González. La final es jugarà a les 12 i l'equip tornarà després del partit cap a Bordils.

ELS VESTIDORS

La final d'avui la podem guanyar, però haurem de fer les coses molt bé
Txell González
Entrenadora del Bordils
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)