Rugbi

El Barça no falla al camp del cuer

Rugbi. Els blaugrana acumulen cinc partits seguits puntuant i s'allunyen del descens

POZUELO 5 BARÇA 29

POZUELO: Narváez, Soler, Healy, Danés, Romero, Ojeda, Taylor, Mollinedo, Mata, Williams, Molina, Canosa, Vázquez, Fernández-Manchón i De Santiago. BARÇA: Miniño, Vilaseca, Shengelia, Gurriere, Filippi, Beteta, Comissaris, M.P. García, Marx, Martínez, Granell, Pino, Irirrazaval i J.P. García. També van jugar Domingo, Urrutia, Pereyra, Moreno, Rodrigo, Cambiaso, Barbarit i Ponisio. MARCADOR: 0-5 (3') Gurriere. 0-10 (20') Marx. 0-12 (20') Marx. 0-15 (46') Marx. 0-20 (58') Gurriere. 0-22 (58') Marx. 0-27 (69') Ponisio 0-29 (69') Marx. 5-29 (78') Vázquez. ÀRBITRE: Pedro Montoya. COMENTARI: El Barça va començar a deixar enrere definitivament la zona de descens. La victòria d'ahir al camp del cuer va significar, a més, un rècord per a l'equip en la divisió d'honor, puntuar en cinc jornades consecutives. El partit va ser clarament dominat pels blaugrana, que no van deixar escapar tampoc l'ocasió de tornar a casa amb un punt de bonificació ofensiva. Els homes de Ricardo Martinena van posar mans a l'obra i en el minut 3 el capità Gurriere ja va anotar la primera marca. L'equip no es va relaxar i en el minut 20 el mig d'obertura Noel Marx va situar el 0-10. Ell mateix va transformar la marca davant la impotència dels madrilenys. En la segona part el Barça va continuar manant i ampliant el resultat. Gurriere va anotar per primer cop aquesta temporada dues marques en un mateix partit i deu minuts abans del final Ponisio va fer el quart assaig de l'equip, important de cara a la lluita per la permanència. El Barça se situa novè, amb deu punts més que el Gernika, l'equip que marca el descens.