Rugbi

Taules entre els dos favorits

Rugbi. Irlanda va iniciar la defensa del títol amb un empat (16-16) a casa contra Gal·les, que va saber remuntar tretze punts

Irlanda i Gal·les, dos dels favorits i els dos últims campions, van empatar en el seu debut en el Sis Nacions. Els irlandesos van iniciar la defensa del títol fent un bon inici de partit
i dominant el conjunt
gal·lès. Dos cops de càstig de Sexton, un assaig de Murray i la transformació del mateix Sexton van situar el marcador en 13-0 abans de la mitja hora de joc. Gal·les va reaccionar i Priestland –cop de càstig i transformació–, i Faletau –assaig–, van reduir la diferència abans del descans (13-10). En la segona meitat Gal·les va completar la remuntada amb dues anotacions més de Priestland (13-16) i es va avançar a set minuts del final. Sexton va fer l'empat definitiu dos minuts després.