Rugbi

El líder no dóna cap opció al Barça (45-12)

Rugbi. El Barça va perdre a Valladolid al camp del VRAC Quesos Entrepinares en un partit ajornat corresponent a l'onzena jornada

El FC Barcelona es va desplaçar diumenge a Valladolid amb la intenció de sorprendre. En un partit amb moltes imprecisions, el Barça es va avançar en el marcador en el minut sis i va aconseguir dominar la primera mitja hora de partit, fins que el VRAC, en el minut 30, va fer un assaig, transformat, i es va avançar en el marcador. Poc després, els locals van aconseguir un segon assaig, abans que acabés la primera part.

A la segona meitat el líder va posar la directa i en menys de deu minuts va fer dos assaigs. El Barça no va poder aturar els atacs dels locals i el VRAC va demostrar perquè està dominant la lliga i va aconseguir tres assaigs més en la segona part. Tot i el resultat, el Barça ho va continuar provant i va fer un assaig en els instants finals del partit que va deixar el marcador amb un resultat final de 45 a 12.

L'objectiu de l'equip blaugrana és mantenir la categoria, però el partit que ve, que els catalans jugaran a casa contra l'Alcobendas Rugby, pot ser clau per mantenir les opcions d'entrar en el play-off de lliga. El partit es jugarà dissabte a 2/4 de 5 a la Teixonera.