Hoquei sobre herba

La recepta està ben apresa

Hoquei sobre herba. Pol Garcia-Gascón i Marc Pujal, que van jugar a Bèlgica, tenen clar què ha de fer l'Atlètic per vèncer el Dragons

L'Atlètic Ter­rassa dis­pu­tarà demà (17.15 h) els vui­tens de final de l'Euro Hockey Lea­gue con­tra el Dra­gons, l'actual campió de la lliga belga, a Ams­ter­dam. Els ter­ras­sencs, que tor­nen a la màxima com­pe­tició con­ti­nen­tal després de no pas­sar de la pri­mera fase la tem­po­rada pas­sada, no es volen mar­car cap objec­tiu més enllà del tri­omf en el par­tit inau­gu­ral, però anhe­len ser a la final a qua­tre, un objec­tiu que mai no ha asso­lit l'enti­tat des que el 2007 es va estre­nar el for­mat. El pri­mer escull en la lluita per aquesta fita és el Dra­gons, un rival que conei­xen bé Marc Pujal i Pol Gar­cia-Gascón, que van arri­bar de Bèlgica aquest any. “És un equip que domina dos regis­tres: juguen bé amb la pos­sessió i són molt ràpids al con­tra­a­tac”, explica Pujal, que l'any pas­sat va mili­tar en el Royal Leo­pold. Pujal, que el curs pas­sat va jugar la final de la lliga amb el mateix Dra­gons, con­si­dera que els bel­gues són un con­junt que marca molts gols però que també n'encaixa molts. “Si acon­se­guim tenir-los con­tro­lats dos o tres quarts, tenim números de pas­sar”, asse­gura el por­ter Pol Gar­cia-Gascón, que l'any pas­sat va arri­bar a les semi­fi­nals de l'EHL amb el Royal Daring. “Tenen moments en què pequen d'excés de con­fiança. Per aquí també els podem aga­far”, hi afe­geix.

Per a l'ocasió, el tècnic ter­ras­senc, Roger Palla­rols, pot recu­pe­rar Roc Oliva, que no està en el millor moment de forma, però que, tot i així, “si és a la ban­queta, ja els espanta”, con­clou Gar­cia-Gascón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)