Rugbi

Revalida el títol

Rugbi. Catalunya venç Madrid (25-20) en la final de l'estatal autonòmic sub-21

Catalunya va revalidar el títol en el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques sub-21 que es va disputar diumenge a València. El conjunt català va derrotar per 25-20 Madrid, el mateix rival de l'any passat. Els catalans van fer una gran primera meitat i van arribar al descans amb un clar 20-3. En la segona part, els madrilenys van anar a l'atac, van anivellar el partit i el títol es va decidir en els darrers deu minuts. Catalunya ha guanyat els quatre estatals autonòmics que s'han disputat fins ara, ja que abans s'havia emportat el femení, el sub-16, el sub-18, i ara el sub-21.