Rugbi

El GEiEG perd 3-32 i diu adéu al ‘play-off'

Rugbi. Tres marques després de pèrdua a la primera part (3-17) sentencien els grupistes

El GEiEG va perdre 3-32 contra el Castelldefels en el partit de quarts de final de la divisió d'honor catalana, que donava accés a la semifinal amb el Barça. El CEU, que va superar el Manresa en l'altra eliminatòria 17-12, jugarà contra l'INEF Lleida. “No hem estat capaços de fer el joc que necessitàvem en atac, moure'ls i jugar ràpidament. I hem perdut moltes pilotes” va dir Isma Moraleda, tècnic grupista. El Castelldefels va aprofitar les pèrdues per avançar-se amb 3 marques en la primera part. El GEiEG no va convertir les oportunitats abans del descans (3-17) i, en la segona, va topar amb la defensa visitant.

“No reflecteix la temporada, que ha estat fantàstica” valorava Moraleda, que recordava que “és el segon any d'aquest projecte després de perdre 20 jugadors amb experiència. I hem jugat els quarts de final contra un equip més fet. Necessitem un altre any per consolidar-nos, agafar més volum i que la gent nova consolidi el seu rugbi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)