Rugbi

Categoria assegurada

Rugbi. El Barça suma un triomf molt valuós al camp d'un dels rivals directes, l'Ordizia, i assoleix la permanència per tercer any consecutiu

Per segon any consecutiu, el Barça es va assegurar ahir la permanència a divisió d'honor, la màxima categoria del rugbi estatal. Després de tenyir-ho d'èpica la temporada passada amb una eliminatòria molt complicada contra el Sant Cugat, enguany els blaugrana han fet la feina més d'hora. Els homes que dirigeix Ricardo Martinena va vèncer ahir al camp de l'Ordizia basc i van sumar, contra un rival directe, els punts necessaris per assegurar-se matemàticament la salvació. I encara falten tres jornades perquè el Barça s'asseguri les places de play-off i agafi ritme per a la primera eliminatòria. Ahir, el triomf al camp de l'Ordizia també va tenir la seva història. En un duel en què les defenses van estar molt encertades, un darrer assaig de càstig en el darrer instant del partit va acabar de decantar un matx molt igualat. Abans, Joan Losada havia avançat els visitants amb la primera marca del partit. Els locals van saber empatar, però el Barça va tornar-se a avançar mitjançant Marx, que a més, va confirmar l'assaig. En l'equador del segon temps, els blaugrana semblava que agafaven les regnes del matx
però, llavors, el conjunt basc va saber capgirar el partit. I, llavors, un assaig de càstig en el minut 78 va acabar de decantar el duel a favor d'un Barça que la temporada vinent tornarà a estar a l'elit del rugbi estatal.

ORDIZIA15
BARÇA19

AMPO ORDIZIA: Aranguren, Lario, Rotiz, Barandarian, Ascroft-Leight, Muller, Tudela, Goia, Aizpurua, Rust, Aizpun, Aldanondo, Simpson, Puyadena i O'Donell –quinze inicial– Aragón, Garmendia, Alberdi, Álvarez, Zamacola, Fajardo, Salinas i Korta. FC BARCELONA: Vilaseca, Pereyra, Urrutia, Murciano, Etxeberria, Filippi, Beteta, Comissaris, Cambiaso, Marx, Martínez, Barbarit, Losada, Ponisio i Garcia –quinze inicial– Miñino, Shengelia, Palomo, Moreno, Garcia, Dolsa i Irirrazaval. MARCADOR: 0-5 (10') Losada. 5-5 (28') Rust. 5-10 (56') Marx. 5-12 (56') Marx. 10-12 (67') Tudela. 12-12 (67') Rust. 15-12 (73') Rust. . ÀRBITRE: Morentin i Ruiz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)