Rugbi

Nou president a la UE Santboiana

Rugbi. L'exjugador Miquel Martínez relleva en el càrrec Toni Gabarró després de derrotar en les eleccions el candidat continuista, Jordi Dorca, i avui mateix s'estrenarà en el càrrec

Des d'aquesta mateixa setmana la UE Santboiana ja té un nou president per als sis propers anys. Es tracta de l'exjugador i exdelegat del club Miquel Martínez, que va encapçalar la candidatura Santboiana 2001, formada per una trentena de persones lligades a l'entitat, i que va guanyar la contesa electoral a Jordi Dorca, vicepresident esportiu de l'anterior junta. L'anterior president, Toni Gabarró, ja havia anunciat que no es presentava a la reelecció. La votació es va decidir per 349 vots a 148 amb gairebé un 70% de participació. Martínez tindrà com a vicepresidenta per primer cop una dona, la jugadora internacional Isabel Dolera. El nou dirigent vol potenciar, sobretot, la relació amb els socis.

Partit decisiu

El nou president s'estrenarà en el càrrec avui mateix en un dels partits més importants de la temporada, el que tanca, precisament, la fase regular. Els de Sant Boi jugaran al Baldiri Aleu contra el Salvador amb l'obligació de guanyar el partit per assegurar el quart lloc, fet que li permetria jugar la primera eliminatòria del play-off a casa contra el Complutense, que també aspira a aquest quart lloc. El Salvador no s'hi juga res. Els de Valladolid ja tenen el segon lloc assegurat i tampoc poden aspirar a la primera plaça, que serà per al VRAC.

El FC Barcelona, per la seva banda, tanca la temporada amb l'objectiu de mantenir el setè lloc, amenaçat encara pel Getxo i l'Ordizia. Els blaugrana, que han fet una segona volta excel·lent, juguen un partit certament atractiu contra el VRAC, que només ha perdut un partit en tot el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)