Rugbi

El XV de la Ginesta, en acció

Rugbi. Presenten el partit entre Catalunya i Portugal, que es jugarà dissabte a la Foixarda. Serà la primera vegada que s'enfrontin i els catalans entrenaran una samarreta amb la senyera

La selecció catalana de rugbi jugarà dissabte un partit amistós contra Portugal a l'Estadi Català de la Foixarda (19.30 h) en el punt final a aquesta temporada. Catalunya s'enfrontarà per primer cop amb la selecció portuguesa, que és la número 24 del rànquing mundial i que disputa el VI nacions B. Per aquesta ocasió els jugadors seleccionats estrenaran una nova samarreta amb la senyera.

En la presentació del partit que es va fer ahir, hi van ser presents Ignasi Planas, president de la federació catalana, Ricardo Martinena, seleccionador de Catalunya, Ruben Sanz, capità del XV de la Ginesta, i Gerard Esteva, president de la UFEC.

El seleccionador català, Ricardo Martinena, va destacar l'esforç que faran els jugadors, ja que molts ja fan vacances, i va dir que confia en el treball de l'equip. Entre els convocats destaca la presencia d'internacionals amb la selecció estatal, com Afa Tauli i Marcos Puig, de la Santboiana, i, sobretot, els jugadors del Barça Joan Losada i Pol Pla, que han ajudat a classificar la selecció espanyola de rugbi a set per als Jocs Olímpics de Rio. El capità Rubén Sanz va destacar la importància del partit contra un rival de gran nivell i va dir que els jugadors ho donarien tot durant els 80 minuts de joc.

Santboiana
Josep Balsalobre, Turi Petit, Jaume Genabat, Contantin Petreanu, Natiste Bougeard, J.D. Chipman, Rubén Sanz,Afa Tauli, Niels Van Den Ven, Alberto Millan, Héctor Garcia, Marcos Puig, Federico Gonzále i Javier de Orbaneja.
Barça
Lluís Domingo, Mugzar Shengelia, Omar Miniño, Tim Vilaseca, Alex Palomo, Toni Murciano, Gorka Echevarria, Cristian Beteta, F.J. Filippi, Delfín Cambiaso, Benjamín Garcia, Bruno Granell, Joan Losada, Bruno Ponisio, Felipe Martínez i Pol Pla.
Enginyers
Andy Garcia i Pau Anguita
USAP
Jordi Jorba
Sant Cugat
Gerard Mayol
BUC
Arti Kovalenko
CAL
Nic Mirshaem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)