Rugbi

Esports

Rugbi a set

L'últim bitllet per als Jocs de Rio

Rugbi a set. La selecció espanyola, amb les catalanes Bàrbara Pla, Àngela del Pan i Eli Martínez, té com a principals rivals Rússia i Irlanda en el preolímpic que es disputa a Dublín

La selecció espanyola de rugbi a set, amb les catalanes Bàrbara Pla, Àngela del Pan i Eli Martínez, intentarà aquest cap de setmana a Dublín emular la selecció masculina i assolir la victòria en el torneig mundial de repesca olímpica que atorga l'últim bitllet per als Jocs de Rio.

Espanya, novena classificada en les sèries mundials, és la segona cap de sèrie del torneig i hauria de lluitar bàsicament contra Rússia, setena del circuit internacional i principal favorita, i Irlanda, dotzena, que ha perdut la plaça en la màxima categoria però que mirarà de fer valer la seva condició d'amfitriona. La resta de seleccions, inclosa la tercera representant europea, Portugal, i nacions amb gran tradició de rugbi, com Argentina i Samoa, estan a priori molt per sota de les caps de sèrie.

La selecció de José Antonio Barrio jugarà consecutivament avui els partits de la fase de grups contra Tunísia (12.06 h), Veneçuela (15.12 h) i Mèxic (16.18 h). Tots tres són rivals molt assequibles, però el conjunt espanyol els hauria de guanyar per la màxima diferència possible per tenir una posició més còmode en el quadre final, que es jugara demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)