Rugbi

Rugbi

Divisió d'honor

Un derbi per començar

Rugbi. El sorteig de la lliga ha emparellat els dos equips catalans en la primera jornada de la divisió d'honor, campionat que començarà el 18 de setembre i acabarà el 28 de maig

El derbi català entre la UE Santboiana i el FC Barcelona obrirà el 18 de setembre la divisió d'honor de rugbi. El sorteig de la divisió d'honor es va fer dimecres a la seu de la federació espanyola a Madrid. Pel que fa a la tornada del derbi, tindrà lloc el cap de setmana del 18 de desembre a la Teixonera, en un duel corresponent a la jornada número 12 de la lliga.

El Barça jugarà el primer partit a casa contra l'últim campió de la lliga, el Salvador de Valladolid, el 25 de setembre. L'objectiu dels dos equips serà classificar-se per al play-off, que començarà el 14 de maig. Les semifinals, a partit únic, es jugaran el 21 de maig i la final, el 28 de maig.

Els dos equips catalans de la lliga tindran un nou entrenador. A Sant Boi hi ha tornat el neozelandès Lewis Williams, que va portar l'equip a dues finals de la lliga, i el club blaugrana ha confiat l'equip al sud-africà Stacy Duvenage, que s'estrenarà en la màxima categoria després de ser l'assistent la temporada passada de Ricard Martinena, actual seleccionador català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)