Rugbi

Se'n va Baró, arriba Martinena

Rugbi. Un dels baluards del joc ofensiu de la UE Santboiana provarà fortuna al Canterbury anglès i l'antic entrenador del FC Barcelona és el nou director tècnic i responsable de bastir la nova plantilla

El jugador internacional Nil Baró és probablement la baixa més rellevant que tindrà la UE Santboiana per a la temporada que ve. L'ala de Castelldefels ha fitxat pel Canterbury RFC, de la tercera divisió anglesa, la National League 2. Les lesions no el van deixar brillar l'última temporada però en l'anterior havia estat el tercer jugador de la lliga en nombre de marques (18). Baró, a més, havia jugat en l'equip espanyol de rugbi 7 que s'ha classificat per als Jocs.

La Santboiana ha confirmat, d'altra banda, l'arribada de l'exentrenador del FC Barcelona i actual seleccionador català, Ricardo Martinena, com a director tècnic en substitució de Bruce Hemara, que ha tornat a Nova Zelanda. Martinena compleix el requisit del nou president del club, Miquel Martínez, que volia algú que conegués la casa i no tingués problemes d'idiomes.

Martinena va entrenar el sènior femení i els equips sub-18 i sub-20 del club, abans de fitxar pel Barça, al qual va conduir a la divisió d'honor. Martinena ja treballa en la renovació de la plantilla.

A banda de la baixa de Baró, tampoc continuaran els forans Niels van de Ven, Josh Casey i Steve Castle i el gironí Jaume Genabat, que torna a les fils de la USAP. L'entrenador serà el neozelandès Lewis Williams, que torna al club al qual va estar a punt de fer campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)