Rugbi

Debut de regust amarg

Rugbi a set. El combinat espanyol femení perd amb França i amb Nova Zelanda en els dos primers partits de la fase de grups de la competició

La selecció espanyola femenina de rugbi de set va estavellar-se, ahir, en els dos partits que va disputar en la jornada inaugural de la competició. Les dues derrotes, contra França, primer, i Nova Zelanda, després, obliguen el combinat estatal a guanyar avui (16 h) la selecció de Kenya i esperar els resultats dels dos altres grups de la primera fase per accedir a quarts de final com un dels dos millors tercers. La selecció africana, que ahir també va perdre els dos duels que va disputar, és un rival més que assequible per a les jugadores espanyoles.

Ahir, però, Espanya no va ser rival per a França ni per a Nova Zelanda. En el partit inaugural contra el combinat gal, la selecció espanyola va sortir al camp un pèl atordit i ho va acusar en un esport tan elèctric que si et despistes un moment ho pagues car. Les franceses es van posar per davant gràcies a dues marques abans del descans (12-0).

Després de la represa, França va evitar qualsevol reacció espanyola amb una marca només començar el segon temps. L'assaig de Patricia Garcia va ser una anècdota per a les gal·les, que van acabar guanyant amb un darrer assaig final (7-24).

En el segon partit de la jornada, el guió va ser similar. En el primer temps, Nova Zelanda va atropellar Espanya. El combinat All Black va demostrar per què és un dels candidats a l'or amb diversos detalls de qualitat que van significar els dos assajos del primer període (12-0). Val la pena rescatar el moviment de cintura de McAlister en la segona marca.

Després de la represa, Espanya va seguir remant, però el potencial neozelandès va acabar sentenciant el duel. L'assaig de Maria Casado només va servir per maquillar una derrota contundent (31-5).

LES DADES

2
assajos
va completar ahir el combinat espanyol. Un contra França i l'altre contra Nova Zelanda.
9
marques
van rebre les jugadores espanyoles els dos primers partits de la competició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)