Rugbi

El diploma exigeix gairebé una gesta

Rugbi de 7. Espanya, amb els catalans Pol Pla i Joan Losada, té un grup duríssim amb Sud-àfrica, Austràlia i França com a rivals

La selecció espanyola de rugbi de 7, amb els catalans Pol Pla i Joan Losada, inicia avui el seu periple pels Jocs. Com en el torneig femení, l'estrena d'aquesta disciplina s'articula sobre la base de tres grups de quatre equips, dels quals els dos primers de cada grup i els dos millors tercers passen a quarts. Cal una victòria, i el camí fa pujada perquè els rivals són Sud-àfrica (segon en les sèries mundials i aspirant a l'or), Austràlia (campió d'Oceania) i la campiona d'Europa, França. Sud-àfrica –rival d'avui, a 2/4 de 5– és una selecció completíssima, compendi de velocitat, potència, joc directe i joc lateral. Austràlia basa tot el seu joc en la potència física però pateix quan no té la pilota. La més accessible hauria de ser França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)