Rugbi

El setè lloc era el lògic

Rugbi de 7. La selecció espanyola perd contra França i derrota Fiji en el partit de comiat de la seva estrena olímpica

La selecció espanyola de rugbi de 7, amb les catalanes Bàrbara Pla i Eli Martínez, va acabar setena en la seva estrena en uns Jocs Olímpics. Pel nivell exhibit pel combinat de la federació espanyola i per la resta de rivals, és el resultat que es podia esperar.

Espanya s'havia assegurat el diploma diumenge passant a quarts, i ahir va perdre els dos partits de la fase pel cinquè lloc. Contra França (12-24) va acabar maquillant un resultat que era molt contundent (0-24), sobretot per la potència de cursa de la francesa Lina Guerin, capaç de trencar tota sola la línia de l'equip espanyol i d'anotar tres marques consecutives. França, a més, va ser superior en el joc a la mà.

De cara a l'últim enfrontament, l'equip espanyol va quedar aparellat amb Fiji en la lluita per la setena posició. L'equip de l'arxipèlag d'Oceania va ser víctima de l'actuació més consistent de l'equip espanyol, que, jugant a la mà i trencant la línia rival, va aconseguir tres marques i les seves respectives transformacions per tancar els Jocs amb bones sensacions (21-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)