Rugbi

jjoo de rio

Rugbi de 7

Un inici de menys a més

Rugbi de 7. En la jornada inaugural de la competició masculina, el combinat espanyol cau primer contra Sud-àfrica i després contra Austràlia oferint molt millor imatge en el torn de tarda

Que la selecció espanyola, amb Joan Losada i Pol Pla, puntués en la jornada inaugural del torneig de rugbi de set masculí era gairebé una utopia. Espanya s'havia de veure les cares amb Sud-àfrica i Austràlia, dues de les candidates a l'or olímpic. I es van confirmar els pronòstics, perquè la selecció espanyola va perdre els dos partits que va disputar, però la sensació que va deixar en el torn de tarda convida a l'esperança de cara a la jornada avui (15 h) en la qual els espanyols necessiten un triomf contra França que els acosti al diploma olímpic.

L'equip va començar amb mal peu la seva participació en els Jocs. En el primer partit, contra Sud-àfrica (24-0), els Springboks només van necessitar els primers set minuts per sentenciar.. Els sud-africans van certificar el domini amb dos assajos en el primer temps i dos més en el segon. Les internades espanyoles eren estèrils contra la seguretat dels Springboks, que es van mostrar intractables també en el segon partit, contra França (26-0).

En el torn de tarda, Espanya va oferir millor imatge i va plantar molta cara al combinat australià. L'argentí Marcos Poggi, que juga amb el combinat espanyol, va aconseguir dos assajos que van situar un 10-7 que convidava a l'esperança. Però quan les alarmes van saltar a la sala de màquines australianes, els Wallabies van capgirar la situació amb tres assajos que van deixar el duel vist per sentència (26-12).

LES XIFRES

2
assajos
va fer l'argentí de la selecció espanyola, Marcos Poggi, en el partit contra Austràlia.
3
marques
van aconseguir els Wallabies quan Espanya es va avançar en el resultat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)