Més motor

motociclisme

resistència de ciclomotors

Gass Racing triomfa

Motor. L'equip liderat per Oriol Mena s'endú per quarta vegada les 24 hores internacionals de resistència en ciclomotors de la vall del Tenes

L'equip Gass Racing, capitanejat pel pilot d'enduro Oriol Mena, es va endur la 37a edició de les 24 hores internacionals de resistència en ciclomotors de la vall del Tenes. L'Honda de Bernat Cortés, Toni Romero, Enric Montllec i Oriol Mena –autor de la volta ràpida– va completar 435 voltes i sempre va ser en els primers llocs entre les 38 motos (152 pilots). És el quart triomf de Gass Racing.

Rere seu, el Team López 88 de Ruben Luengo, Alberto Rodríguez, Arnau López i Javi García Vico, i el Zete Team Xperience. El Team La Vinya es va endur el premi de la vall del Tenes amb un equip novell, amb pilots de només 17 i 18 anys. L'ASD Team J&D, d'Itàlia, va ser el primer en la categoria internacional. Vuit dels 38 equips van completar les 435 voltes, en una de els edicions més dures per la calor extrema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)