Més motor

Sanz, a tocar del divuitè títol

Motor. La pilot catalana arriba com a líder en l'última prova del campionat del món d'enduro i haurà de gestionar un marge estret respecte de les seves principals rivals

Laia Sanz aspira aquest cap de setmana al seu divuitè títol mundial. La catalana disputarà l'última prova del campionat del món d'enduro, el Gran Premi de França. Sanz lidera la classificació general amb 107 punts, només dos més que la britànica Jane Daniels i set més que l'alemanya Maria Franke, segona i tercera classificades, respectivament. “No m'havia encarat mai a un desenllaç tan ajustat des que competeixo en enduro. Pràcticament és com si ens ho juguéssim tot en una cursa i per això és important conservar la calma”, explica la corredora catalana. La prova, que tindrà lloc a Caors, es disputarà sobre un terreny més sec que no és habitual a causa de la falta de pluja i les temperatures altes dels darrers dies. Sanz assegura que mirarà de centrar-se en la prova sense estar pendent de la classificació general: “Passaré de la calculadora i em centraré a guanyar dissabte [per avui] per controlar més diumenge i no córrer tants riscos.”

Aquest seria el cinquè títol mundial d'enduro de Laia Sanz, que afegits als tretze que va aconseguir en trial fan divuit títols mundials en especialitats de motor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)