Trial

Toni Bou torna a ser l'estrella per Tots Sants

Motor. El vint cops campió del món de trial buscarà el vuitè triomf consecutiu a Fontajau, en el 29è trial ‘indoor' Ciutat de Girona

El trial indoor Ciutat de Girona arriba a la 29a edició (31a si es comptabilitzen les dues edicions del pioner trial Fires de Sant Narcís) amb Toni Bou (Montesa) com a cap de cartell indiscutible. Serà una gran oportunitat per retre homenatge al pilot de Piera, que continua recollint títols i aquest any ha arribat a la vintena de mundials, deu a l'aire lliure i deu sota sostre. La cita és a Fontajau –on es fa per vint-i-quatrena vegada– a les sis de la tarda.

Bou, el pilot de les victòries en sèrie, persegueix la vuitena consecutiva a Girona, on va guanyar per primer cop l'any 2009, sempre amb Montesa. Albert Cabestany (Sherco), Adam Raga (TRS), Jeroni Fajardo (Vértigo), Jorge Casales (Beta) i Jaime Busto (Montesa), tot i que ja s'hi comença a trobar a faltar el nou valor gironí del moment, Miquel Gelabert, capaç ja de lluitar pel podi en l'última prova del campionat d'Espanya.

Torna el salt d'alçada

Per a aquesta edició el promotor ha recuperat el salt d'alçada, un dels exercicis més espectaculars, per bé que no és pròpiament una zona (tampoc ho serien ben bé les curses).

Des de 12 euros

Les entrades es poden comprar a Trialgirona.cat, Atrapalo.com i Letsbonus.es, a 12 euros fins aquest dilluns i a 14 fins al 31 d'octubre. Les que quedin costaran 16 euros a les taquilles de Fontajau. Les infantils en valdran 6 i els socis del Club Super3 les tindran de franc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)