Més motor

El títol s'esvaeix a casa

Motor. Ferran Monje perd les seves possibilitats de ser campió del GT Open al Circuit de Barcelona-Catalunya, i avui lluitarà pel subcampionat

Ferran Monje lluitarà avui pel subcampionat de l'International GT Open. Ahir un problema electrònic en la primera cursa –en arrencar després del canvi de pilot– va deixar el català i el colombià Gustavo Yacamán sense cap possibilitat d'encalçar Biagi i Crestani (Lamborghini). Amb el segon lloc rere Estre i Terting (Porsche), els italians en van fer prou per sentenciar el títol. Balfe (McLaren), tercer, ara empata en la general amb Monje i Yacamán. Si més no, el seu equip, BMW Teo Martín, s'ha proclamat campió d'escuderies. En la Fórmula V8 3.5, Delétraz i Dillmann van ser segon i tercer, rere Orudzhev, i avui es jugaran el títol. En la Seat León Eurocup, la victòria de Langeveld acosta l'equip Baporo al triplet en la copa monomarca de Seat. En el seu debut en l'Eurofórmula Open, el gironí Xavier Lloveras va ser tretzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)