Més motor

Amb la mel a la boca

Curses al Circuit. Monje i Yacamán perden el subcampionat del GT Open quan ja havien fet el més difícil. Al voltant de 17.000 espectadors gaudeixen d'un atapeït programa de curses

Ferran Monje i Gustavo Yacamán (BMW) van acaronar el subcampionat de l'International GT Open, però van quedar sense premi. Havien remuntat des de l'onzè lloc en la graella fins al segon, gràcies a una segona part de la cursa meteòrica de Yacamán, que va desbancar un grapat de cotxes. Després d'una neutralització, però, el colombià es va precipitar en la represa, va topar amb el Lamborghini del líder i va malmetre la direcció. Només faltaven tres voltes.

Un total de 17.000 espectadors van gaudir del cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. En la Fórmula V8 3.5, Tom Dillmann va capgirar la situació i es va coronar amb un gran triomf, des del setè lloc de la graella. En la Seat León Eurocup, l'equip vigatà Baporo va confirmar el títol, amb Niels Langeveld, en una cursa en què el barceloní David Cebrián (RC2) anava pel camí de la victòria fins que el van envestir, en el penúltim gir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)