Trial

El trial que val un campionat del món

Motor. L'‘indoor' de Barcelona dona el tret de sortida del curs amb el xou del 40è aniversari

El mundial de X-Trial arrenca aquesta tarda al Palau Sant Jordi, amb la 40a edició del Trial Indoor de Barcelona, la primera de les quatre cites del curs. En un campionat tan curt –menys de dos mesos–, la victòria a Barcelona serà decisiva. Prou bé que ho sap l'actual dominador de l'especialitat, Toni Bou (Montesa), que buscarà l'onzè triomf a casa. El pierenc se les haurà amb Adam Raga (TRS) –l'únic que l'ha batut al Sant Jordi, el 2008–, Albert Cabestany (Sherco) –sis cops segon–, Jeroni Fajardo (Vertigo), Takahisa Fujinami i Jaime Busto (Montesa), i James Dabill i Franz Kadlec (Gas Gas); tots amb motos fetes a Catalunya.

A més, la prova oferirà un gran xou complementari per celebrar l'efemèride, amb l'exposició de 30 motos de trial clàssiques i modernes, signatura d'autògrafs d'antics campions i la presència d'un munt de pilots que han competit a la ciutat que va veure néixer el trial sota sostre, ara anomenat X-Trial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)