Trial

Toni Bou no permet cap sorpresa en l’inici del mundial

Trial. El campió de Montesa s’ha imposat amb autoritat a Camprodon, amb les Gas Gas de Jaime Busto i Jeroni Fajardo en el podi

Toni Bou (Montesa) ha guanyat la primera prova del campionat del món de trial, a Camprodon, amb molta diferència respecte als rivals. Bou ha penalitzat 43 punts, per 60 de Jaime Busto (Gas Gas) i 75 de Jeroni Fajardo (Gas Gas), que l’han acompanyat en el podi. Jorge Casales (Vertigo, 76) i Adam Raga (TRRS, 77) han estat lluitant pel podi amb Fajardo fins l’última zona.

Bou, que ha guanyat 11 títols mundials a l’aire lliure i 12 més sota sostre, ha marcat la diferència en les zones 6, 9 i 10 de la primera volta, que ha resolt amb 2 punts, mentre que Busto ha punxat en totes tres (15). En la resta, la igualtat ha estat constant. Tant és així que en la primera volta Bou ha sumat 13 punts per 25 de Busto i en la segona, ja assegurant més, només els han separat dos punts (29 i 31). Albert Cabestany (Beta) ha estat setè (86) i Miquel Gelabert (Sherco), desè (99). La segona prova del mundial es disputarà d’aquí a dues setmanes al Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)