Motociclisme

Pinsach, cinquè en la segona cursa de l’estatal

Motor. El pilot de l’equip ETG Racing, que és quart de la general, va lluitar per les posicions de podi amb un grup de cinc pilots

Xavi Pinsach (Kawasaki), de l’equip gironí ETG Racing, va ser cinquè en la cursa de Superstock 1.000 al Circuit de Barcelona-Catalunya, segona prova puntuable per al campionat d’Espanya de motociclisme. El pilot de Porqueres va lluitar per les posicions de podi amb un grup de cinc pilots. La victòria va endur-se-la Alejandro Medina, que va dominar tota la cursa i es va posar líder de la classificació general. Pinsach, que va acabar quart en la primera prova del campionat d’Espanya, conserva la quarta posició. La propera prova es disputarà al circuit navarrès de Los Arcos el 24 de juny.