Motociclisme

Les Ducati dominen els primers lliures a Àustria

Motociclisme. Marc Márquez acaba quart després de brillar sota la pluja, Bagnaia mana en Moto2 i el valencià Masiá, en Moto3

El Gran Premi d’Àustria ha viscut avui les primeres sessions d’entrenaments lliures, amb Dovizioso marcant el ritme. La Ducati de l’italià ha estat la més ràpida per davant de Jorge Lorenzo i Danilo Petrucci. Per veure-hi una moto diferent ha fet falta l’aparició de Marc Márquez. El líder del mundial ha emprat el pneumàtic mig en la primera tanda i en la segona, retallada per la pluja, ha estat el més ràpid. Els temps combinats l’han situat en la quarta plaça aturant el cronòmetre abans de Iannone, Dani Pedrosa, Crutchlow, Tito Rabat, Zarco i Maverick Viñales. El segon del campionat, Valentino Rossi, no ha passat de l’onzena posició, just per davant d’Àlex Espargaró. “Teníem dubtes de si sortit amb pluja perquè la cursa serà en sec, però en tenia ganes. En sec hem estat a prop de les Ducati. No ens rendim. El pneumàtic del darrere marcarà la diferència”, ha explicat Márquez.

A Moto2, la pluja ha marcat la sessió, endarrerint els entrenaments i obligant a fer pauses quan el ruixat era més intens.L’aiguat ha provocat força caigudes, com la d’Isaac Viñales en el tercer revolt o de Joan Mir. Si Ducati ha dominat en MotoGP, sota la pluja han sorprès les motos de l’NTS RW Racing GP, amb Odendaal i Roberts. La combinació de les dues sessions, però, els ha deixat lluny de les primeres posicions, que han tingut accent italià: Bagnaia i Baldassari, amb el tercer lloc per a Schrotter, per davant d’Álex Márquez. El líder del camoionat, Oliveira no ha passat de la setzena posició.

Finalment, a Moto3 el valencià Jaume Masiá ha estat el més ràpid per davant de Marco Bezzecchi i John McPhee. Jorge Martín, segon del campionat, ha provat com responia el canell després de l’operació, quedant en el lloc 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)