Trial

A un pas del dotzè títol

Motor. Toni Bou (Montesa) es va imposar ahir en la qualificació de la Gran Bretanya i avui té l’oportunitat de guanyar el seu dotzè mundial

Toni Bou (Montesa) va imposar-se en la qualificació del Gran Premi de la Gran Bretanya, vuitena prova de la temporada, i avui tindrà l’oportunitat de guanyar el set dotzè títol mundial de trial a l’aire lliure. Bou va acabar amb 30.82 segons, just davant d’Adam Raga (TRRS), segon amb 32.05, i el britànic James Dabill (Beta), tercer amb 32.75. El pilot de Piera ha guanyat cinc de les set proves disputades fins al moment, i lidera la general amb 130 punts. Jeroni Fajardo (Gas Gas) i Jaime Busto (Gas Gas) són segon i tercer amb 107 i 104 punts, respectivament. Bou s’assegurarà el títol –el 24è de la seva carrera si també es compten els mundials en pista coberta– si acaba segon. També seria campió si acaba tercer i Fajardo no aconsegueix la victòria. La prova d’avui començarà a les 9 h del matí (les 10 a Catalunya).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)